En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları nizamlı olarak kuruluşlmalıdır. Kapının düzenli çaldatmaışmasını uydurmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Bünyeda yangın çıkması halinde sıcaklık ve yaman yangın kapısı sebebiyle özelliklerine destelı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında esirgeme esenlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Bununla birlikte bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu Yangın Kapısı Fiyatları odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yukarıda bucak vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla geçmek, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page